Åda Wild Boar

Race

6km · 12km · 24km · Ultra

Åda Wild Boar Race 2020 ställdes som så mycket annat in på grund av covid-19. Eftersom det inte heller har varit möjligt att genomföra loppet under våren 2021 och läget är fortsatt osäkert så flyttar vi nu återigen över samtliga anmälningar till våren 2022. 

När vi tvingades ställa in loppet i april 2020 så kunde vi inte ännu ana att även våren 2021 skulle vara så tuff som den har visat sig bli. Kring årsskiftet blev det tydligt att det skulle bli svårt att arrangera något under våren och till alla er som är anmälda kommunicerade vi våra tankar och planer då.

Nu har ytterligare tid gått, våren är alldeles runt hörnet och ovissheten är fortsatt stor.

Vi har länge drömt oss kvar vid tanken att istället kunna arrangera ett lopp på sommaren eller hösten. Tyvärr tror vi restriktioner kan ligga kvar en tid framöver trots vaccinationer och varmare väder.

Och Åda Wild Board race har ju alltid primärt varit ett vårlopp.

Så nu tar vi sikte på våren 2022 med förhoppningen att äntligen få springa igång löpsäsongen med er alla då. Och vilket lopp det ska bli!

Som arrangör vill vi inget hellre än att träffa er alla i Pilskogen. Att känna pulsen kring vårt Race Center och att verkligen njuta av skogen med hundratals liksinnade. Nu blir det tyvärr ytterligare väntan på det, och vi vill återigen tacka er för ert tålamod och stöd.

Lederna är givetvis fortsatt öppna som vanligt och vi hoppas att du ändå kommer och springer någon gång under året. Om du är intresserad av att få lite tävlingskänsla så erbjuder vi under våren möjligheten att tävla på leden i Åda Wild Boar Open Trail Race.